Jeg tilbyder

Budskabstræning

Kært barn har mange navne – jeg tilbyder medie- og budskabstræning, hvor vi tager udgangspunkt i de gode historier i gerne vil have ud, og samtidig træner nogle af de svære historier, så I er forberedte.

Jeg skræddersyer forløb af kortere eller længere varighed, men anbefaler altid at I som organisation er klar over, at det ikke alene er nok at træne en direktion eller leder. Det store arbejde skal sive ned igennem organisationen – og der forandre hele organisationens arbejde med og tilgang til ekstern kommunikation. Det kan derfor også være nødvendigt at overveje om et par nøgle-medarbejdere bør trænes for at forstå hvad der skal leveres.

 

Præsentationsteknik

PowerPoint-præsentationer er en nødvendig del af hverdagen for de fleste organisationer, men meget få bruger faktisk den nødvendige tid på at planlægge den gode historier, får styr på modtageren og deres forventninger, og tage stilling til hvad I som organisation kan bruge anledningen til.

Jeg har i flere omgange kørt forløb med organisationer, hvor vi både har arbejdet med:

1) storytelling – altså det at skabe en sammenhængende fortælling

2) Simplificering af selve slideshowet, både grafisk og sprogligt

3) Reel præsentationstræning

Min erfaring er, at de medarbejdere, der levere præsentationerne er nødt til at gennemgå et lignenede forløb for reelt set at forstå hvad de skal levere til deres leder, og derved gøre denne i stand til at performe bedst muligt.

 

Sproglig rådgivning

Jeg har en bred erfaring i at skrive pressemeddelelser, taler, interviews og klummer, og arbejder også som selvstændig freelance journalist. Herved har jeg mulighed for at tilbyde Jer en bred vifte af opgaver, der er naturligt forbundet med medie- og budskabstræning i en organisation eller virksomhed.