Start-up Blog

I marts 2019 blev jeg optaget på Akademikernes A-kasse’ startup-program, og jeg så det som en god mulighed for at få kastet en masse nye værktøjer gratis i hænderne, og forhåbentligt kunne skabe mig en helt ny type netværk blandt andre ligestillede nyopstartede iværksætter og selvstændige.

Jeg blev udvalgt sammen med 40 andre små startup-virksomheder, og for at få indlæggene ud så erfaringerne kunne deles med andre, der enten lige havde taget springet, eller måske gik og overvejede at blive selvstændig, så indgik jeg et samarbejde med InnovatorQ om at skrive blogs igennem hele forløbet.

Inden jeg startede i programmet skrev jeg en artikel til InnovatorQ, hvor jeg interviewede programchef Anders Balch Berthelsen fra Akademikernes A-kasse, AAK.

Aftalen med InnovatorQ og deltagelsen i programmet var startskuddet til at komme igang med at skrive om mine oplevelser, men selv om startup-programmet er slut, så er der stadig masser af gode erfaringer og tanker at dele ud af. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du selv er ny-opstartet og vil drøfte erfaringer.